E-monitoring

Experiencing Windows IoT in the air

AtMicrosoft, people are focused on simplifying the Internet of Things (IoT) by making it easier to quickly build secure, smart devices that leverage the intelligent cloud while harnessing the full power of the intelligent edge, including artificial intelligence (AI), machine learning, and robotics.

Здравейте,
Пиша Ви по повод на идеята за полета, за който ще е най-добре да се видим и обсъдим кога, как и къде ще е най-подходящо и впечатляващо за Вас. когато организирам следващите си полети, ще Ви информирам с подробностите.  Ако имате деца и интерес да ги запишете да играят тенис или голф, можем да направим полета над игрищата, където ще организирам първите по рода си у нас Тенис и Голф Турнири. Имам опит с това в Канада и съм говорил с голф игрища и екипа на Федерацията по тенис.
Ще се радвам и ако го съчетаем с инициативи, в които и Майкрософт е обвързан, като например за ползването на Surface Pro и услугите ви, за които може да се напрaви добра асоциация за 10 ти Април (във Военна академия) или за 5 Годишнината на Azure BootCamp Bulgaria 2019. Говорил съм с екипа на София Тех Парк и строителите с крановете, от които могат да се направят страхотни кадри от въздуха. Мога да направя специален полет със самолет или хеликоптер, в този контекст.
Сега подготвям платформата digital.forbulgaria.com, в която бих добавил новаторски проекти, концепцията за Artificial Intelligence for Rescue (A.I.R.) project и тъй като НАСА подготвя The First All-Female Spacewalk, ако желаете можете да направите The First Female AIRwalk между два балона. Ще помоля да запазим конфиденицално уникалността на темата за A.I.R. и AIRwalk.
Поздрави,
Иван Кристоф
No Comments

Post A Comment