CN

Passion for Innovation

AtMicrosoft, people are focused on simplifying the Internet of Things (IoT) by making it easier to quickly build secure, smart devices that leverage the intelligent cloud while harnessing the full power of the intelligent edge, including artificial intelligence (AI), machine learning, and robotics.

За новото поколение спасяване

Във връзка с разговорите ни за планирана презентация и демонстрация на нов вид трениране за спасяване от труднодостъпни места, където бихме могли да представим услугите и продуктите Ви, Ви каня като партньор на създаването на видеоконферентна връзка в стил земя-въздух. Имам научно разработен план да представим неправена досега демонстрация на елементи от трениране за нов вид спасяване. За тази цел ще с осигуря хеликоптер, топловъздушен балон и летателни средства от леката/ултра леката авиация, както и всъдехода си за аварийно-спасителна дейност (OUTDOOR BROADCAST EMERGENCY CAR – EQUIPPED WITH MOBILE VIDEO PATROLLER), който съдържа технологиите и софтуера на МАЙКРОСОФТ. По време на тази демонстрация ще  предаваме на живо аудио-видео сигнал за мониторинга на въздушно въжена операция в реално време. За събитието ще се направи филм. Аз ще напиша няколко материала за медиите, заснема уеб ТВ епизод по сценарий, който мога да Ви покажа на среща. Прилагам и журналистическата си акредитация. Тук ще видите статии и как може би първи в света тествах s Майкрософт  3G и 4G видео стрийминг от високо, на борда на хеликоптер и балон.

Ще се радваме на  техническо съдействие и тестване на една такава комуникация на импровизиран MOBILE MISION CONTROL CENTER, какъвто създавам за доброволческо издирване и спасяване. Прилагам писмо от Ген. Златко Златев, снимки със съвместни  ни полети и аварийния ми всъдеход.

Ще предложа да направя видео връзка с Президента Радев и презентация на живо с демонстрацията и ползите от нея за света. Целта е да демонстрираме чисто български иновации и Ви каня с екипа си да сте част от световна новина, да Ви направим интервюта за социалните мрежи и да Ви включим във филма A.I.R. От въздуха мога да заснема 360 градусова панорамна визуализация на операцията, която по-късно да се ползва за създаването на софтуер за VR обучение на спасители и авиатори. С цял екип от най-добрите ни и доказали се експерти по комуникации, дигитален маркетинг и ПР, Информационни технологии и телекомуникации, подготвяме невероятна въздушна демонстрация и по-късно, заснемането му от хеликоптер и други летателни средства и това може да бъде най-оригиналната въздушна демонстрация в историята на България. Ето и плана за промотиране на събитието в няколко преходни събития, в които можем да анонсираме подкрепата ви.

Ако желаете да направим съвместна демонстрация и да Ви представим като партньор на сдужение с нестопанска цел “Спец. отряд за спасяване”, можем да се видим на работна среща и обсъдим участието Ви и как можем да Ви предоставим рекламна площ, промотираме продуктите Ви.

No Comments

Post A Comment