Дигитална ръка

#СпасиПирин

ПАНЕЛНА ДИСКУСИЯ: #FORBULGARIA

AI: Следващата граница в правоприлагането

• Как ще стане разпознаването на незаконно строителство като мощен инструмент за проследяване?
• Разбиране на бъдещите тенденции в превенцията на престъпността и предсказуемото управление на престъпността
• Как еколози с AI ще помогнат за смекчаване на престъпленията в планинското презастрояване.
• Какви са законовите и етичните ограничения на природо защитната дейност в областта на изкуствения интелект?
ПАНЕЛНАТА  ДИСКУСИЯ е решение за мониторинг обекти, за които има опасения, че може да се презастроят.

В Дискусионния панел AI: The next frontier in law enforcement в Дубай, Иван Кристоф ще обсъди Иновативна концепция за спасяване с Генералния директор на изкуствен интелект, Дубайската полиция, Обединените арабски емирства и Полицай, отговарящ за престъпността, към Аналитичната полиция във Ванкувър, Канада.

digital.forbulgaria#ForBulgaria

Сдружение “Специализиран отряд за спасяване” следва през 2019 год. да продължи дейността си по утвърждаването на нови методики за издирване и спасяване, както и за по-добра колаборация със специализираните служби, ведомства и звена. Ще продължи сътрудничеството с партньори по различни проекти.

Нов акцент ще бъде насочен към разследващата журналистика, като доразвитие на новия термин РАЗСЛЕДВАЩА ЖУРНАЛИСИТКА за екстремната журналистика.

Ние сме в Al Raha Beach Hotel, Абу Даби, ОАЕ за 5 дни, за да обсъдим интереса на инвеститори в природозащитна дейност в България. Щастливи сме да ви поканим на кафе и да обсъдим създаването на нова серия за E.X.T.R.E.M.E. кратки документални филми за тази дейност по света, които можем да започнем да снимаме в ОАЕ. Моля, обърнете внимание, че на 24-25 март ще бъдем в The Address Dubai Mall, Дубай, за да поканим специалните ни гости за предстоящето #ForBulgaria събитие.

A.I.R. platformЗа Световния A.I.R. форум

#ForBulgaria ще е глобална поредица от събития, ориентирани към природата, насочени към мисълта, насочени към бизнеса, които се провеждат в стратегически места по света. Форума ще е част от световното турне, което се провежда в Найроби, Дубай, Сингапур, Мавриций, Рияд и Мумбай тази година.

Той свързва най-добрите експерти на A.I.R., предприятия, правителствени представители, специалисти по данни, технологични лидери, стартиращи компании, инвеститори, изследователи, академици и глобални новатори в областта на ИИ – всички под един покрив.

No Comments

Post A Comment