webit

ЩЕ ЛЕТЯТ ЛИ ХОРА И ДЕЦА НА SPIDERMAN.ACADEMY И НАКЪДЕ ОТЛИТА СЪБИТИЕТО ПРЕЗ 2020?

Колко струва на ед организация да бъде домакин на екстремен фестивал и какво ще донесе това за икономиката на страната?

Голямите събития в Европа са привличани от общини с помощта на правителства, които ги привлечат с финансиране. Всъбитието, което организираме ще е домакин на тематични конференции и изложение и и място, на което хиляди посетители от цял свят могат да присъстват,и правят бизнес и сверяват часовниците си с последните технологии и бъдещето на индустриите.

Сред световни лектори, откриватели, изследователи, предприемачи, инвеститори, роботи, летящи хора, киборги и много знаменитости ще кацнат в София за събитието.

Фондацията ежегодно подпомага и стартъп екосистемата и създава нови инициаитиви в България, Европа и света и им предоставя възможност да имат щанд на събитието, безплатни билети, както и да представят проектите си пред топ инвеститори.

И тази година на 14 и 15 май бъдещето на киберсигурността, образованието, градовете, медиите, маркетинга и рекламата, медицината, отбраната, парите и финансовите технологии, климатичните промени и човечеството във века на изкуствения интелект ще бъдат дискутирани от едни от най-големите умове на света в рамките на 15 събития под покрива на Webit в и пред НДК.

Докато подготвят единадесетото издание на форума, във Фондация Webit са и в процедура по избор на нова дестинация за изданието на събитието през 2020 година.

Webit стана причина световните медии сред които Форбс, Економист, Ал Джазира и много други да заменят използваното в миналото определение за София, като „столицата на най-бедната държава в ЕС“ с респектиращото – „София – дигитална столица“.

Ако желаете вие, семейството и колегите ви да бъдете сред посетителите на последното голямо издание на Webit в България и сред тези, които ще видят бъдещето с очите си и ще чуят съвети как да са успешни в него – купете билетите си още днес на

No Comments

Post A Comment